2024,  Høstmøte

Høstmøte 2024 – Save the date

Planleggingen av årets høstmøte er godt i gang, og vil i år bli avholdt i Bergen.
Datoen er 1.-2. november på Grand Hotel Terminus. 

Det er åpnet for rombestilling med 15 % rabattkode på Grand Hotel Terminus, Zander K Hotel, Bergen Børs Hotel og Heimen Hotel. I tillegg kan rabattkoden også benyttes på Skostredet Hotel når det åpner i mai. Rabattkoden vil gjelde fra 30. oktober til 3. november. Alle medlemmer skal ha mottatt instruks for booking på e-post. Ta kontakt med oss, dersom du ikke har det.

Lokalkomitéen består av Jenny Luneng (Sweco), Einar Høye Ådnøy (Norconsult), Espen Fosse (Brekke & Strand), Malene Monslaup (Multiconsult) og Philip Trætteberg (COWI). Dersom du har innspill til høstmøtet kan du ta kontakt med styret eller Jenny.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *