Jernbane,  Konferanse,  Støy

Webinar om støy og vibrasjoner fra jernbane i Europa, 23.-24. februar

UIC avholder nå 23-24. Februar et todagers webinar om støy og vibrasjoner fra jernbane i Europa.

https://uic.org/events/uic-railway-noise-days kan man både se hva dagene består av og hvordan man melder seg på.

Dag 1 vil fokusere på overordnet miljøpolitikk for støy og vibrasjoner, men også blant annet presentere State-of-the-art for Railway Noise in Europe, som det har blitt jobbet med det siste året i den internasjonale nettverksgruppen. 

Dag 2 vil ha mer rundt forskning og utvikling,  – eksempelvis «Impact Noise in Railway Crossing» (Jens Nielsen, Chalmers), «Acoustic comfort, subjective perception» (Reto Pieren, Empa) og «Ground-borne vibration» (Geer Degrande, KU Leuven).

Påmeldingsfristen er allerede 22. januar.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *