Ukategorisert

NAS – så mye mer enn høstmøte!

Vi i NAS er stolte av vårt årlige høstmøte, men vet du at det er mange flere fordeler ved å være medlem av NAS?

Her er noe av det du kan benytte deg av som medlem av NAS:

  • Reisestøtte
    Vi støtter reiseutgifter for deltagelse på konferanser og i arbeidsgrupper/komiteer. Reisestøtten er begrenset til kr. 7000,- per reise, men i spesielle tilfeller kan den økes. Husk at søknaden må sendes før møte/kongressen.
  • Nyhetsbrev
    Gjennom NAS har du tilgang på en haug av nyhetsbrev med alt som rører på seg innen akustikk. Benytt deg av muligheten til å lese interessante artikler om ditt fagfelt! Vi foreslår Acta Acustica united with Acoustica som tar for seg alle felter innen akustikk eller Noise/News International som hovedsakelig tar for seg støytemaer.
  • Medlem av NAA, EAA m.m.
    Ved å være medlem av NAS er du også medlem av NAA (Nordic Acoustics Association), EAA (European Acoustics Association) og ICA (International Commision on Acoustics) som også har sine egne støtteprosjekter for forskning og utvikling. Deler av medlemsavgiften til NAS går til NAA og EAA slik at vi er med på å bidra til disse organisasjonene og deres programmer. Via EEA gir vi støtte til publikasjon i open access journaler, så denne forskningen er åpent tilgjengelig for alle. Du har muligheten til å knytte kontakt med akustikere over hele verden ved f.eks. medlemskap i ulike tekniske komiteer under EAA.
  • Og selvfølgelig høstmøte hvor du blir oppdatert på det nyeste innen fagfeltet og årets samlingspunkt for akustikere i Norge.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *